zondag 7 november 2010
Sgroppino en een beetje spijt
Vandaag hadden we er allemaal een beetje spijt van maar gisteravond was het fijn: sgroppino van wodka, pro secco en citroen-sorbetijs. Supersimpel, erg lekker en kan zelfs prima na kaasfondue.
Wat heb je nodig voor zes glazen?
- 2 bakken citroen-sorbetijs
- ½ liter pro secco
- 100 milliliter wodka
- 1 limoen - flutes of cocktailglazen
Hoe maak je het?
1. Meng met een mixer het ijs, de pro secco en de wodka. Bovenstaande hoeveelheden zijn een indicatie; maak het zoals je het zelf lekker vindt. 2. Snijd de limoen in partjes en maak een inkeping in elk partje. 3. Verdeel de sgroppino over zes flutes of cocktailglazen en schuif een limoenpartje over de rand van elk glas.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
deze bewaar ik voor het kerstdiner, kleinere glazen en je hebt een fabtastische amuse!!!
BeantwoordenVerwijderen